Het dragen van een korset voor het perfecte uiterlijk

Korstetten waren lange tijd iets wat een vrouw geacht werd om te dragen, gelukkig is die trend al vrij snel tot een einde gekomen, want het was schadelijker dan gedacht was. Het vrouwenlichaam werd als mooi gezien zoals het was zonder de zandloper vormen. Maar er zijn nog altijd mensen die het hier niet mee eens zijn. Zo ook Aleira Avendano, zij is 25 jaar oud, draagt 23 uur per dag een korset en heeft een taille omtrek van 50 centimeter. Daarnaast heeft ze haar borsten laten vergroten en bil implantaten, allemaal om het perfecte zandloper figuur te kunnen creëren. Ze wil graag bekend worden met haar uiterlijk, en hoewel haar afgeraden wordt het korset te blijven dragen, gaat ze gewoon hier mee door. Ik weet het niet hoor, ik geloof niet dat ik kick op een vrouw die ik zo doormidden kan breken. Althans dat is het idee dat ik ervan krijg, als je zo een dun middeltje hebt moet je nog uitkijken wat je doet ook – daarnaast kan het niet gezond zijn voor alle inwendige organen. Het lijkt mij zelfs dat het vooral pijnlijk moet zijn zonder een korset omdat alles dan weer een beetje naar zijn normale positie gaat in het lichaam. Nee, niet mijn ding.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *